Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як задекларувати доходи "он-лайн"?

28 березня 2014 р., 15:13

Триває кампанія декларування доходів громадян. Актуальною на сьогоднішній день є змога платників податку на доходи фізичних осіб подати податкову декларацію про майновий стан і доходи до контролюючих органів в електронній формі у режимі реального часу

Для цього платнику необхідно: 

- отримати електронний цифровий підпис; 

- завантажити із сайту АЦСК інсталяційний пакет програмного забезпечення «Програмний комплекс користувача ЦСК»; 

- авторизуватися за допомогою особистого електронного ключа та розпочати роботу. 

Слід додати, що на сьогодні на допомогу платнику на офіційному веб-порталі функціонує сервіс «Декларування он-лайн», який дає змогу заповнити річну податкову декларацію та зберегти результат у файлі як для друку, так і надсилання до органів Міндоходів через Інтернет. Скористатися сервісом можна за електронною адресою: http://minrd.gov.ua/incomedecl. 

Крім цього, Міністерством доходів і зборів України впроваджено електронний кабінет платника податків - це персональне автоматизоване робоче місце платника, працювати в якому він може без використання спеціально встановленого клієнтського застосування. Електронний кабінет є захищеним, персоналізованим та безпечним електронним сервісом, який надає безконтактні способи взаємодії платників податків та Міністерства доходів і зборів з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій. 




Також, враховуючи функціональні повноваження Міндоходів та необхідність мінімізації витрат часу представників бізнесу на спілкування з державою та накопичений досвід в галузі надання інформаційних послуг, було створено Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс («ЗІР»). Цей веб-ресурс забезпечує можливість пошуку інформації по певному податку, напрямку діяльності, в т.ч. з використанням ключових слів, шляхом перегляду за певні періоди інформації. При цьому пошук ведеться не лише по запитаннях-відповідях, розміщених в Базі знань, але і по відповідях на письмові звернення, які були надані з використання Бази знань, назвах нормативних та інформаційних документів. В перспективі – запровадження інтерактивних посилань на взаємопов’язані документи. 
Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp