Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Діти-переселенці, що живуть в Ужгороді, пішли в міліцію (ФОТО)

15 травня 2015 р., 13:01

Екскурсію для дітей та їхніх батьків організували правоохоронці краю.

Ужгородські правоохоронці спільно з колегами з Ужгородського райвідділу міліції влаштували екскурсію до Кінологічного центру УМВС області для дітей-переселенців та їхніх батьків.

 

У Кінологічному центрі закарпатської міліції гості ознайомилися з роботоюміліціонерів-кінологів. Побачили умови, в яких проживають та тренуютьсяслужбові собаки. Дізнались у спеціалістів про методи дресирування собак. Атакож обмінялися досвідом з цього приводу між собою.

Не виключено, що через декілька років хтось із них стане міліціонером-кінологом.

Гості із захопленням дивилися, як розумний службовий собака слухняновиконує усі команди кінолога та впевнено долає смугу перешкод. Далінімецька вівчарка затримала умовного зловмисника, який напав напрацівника міліції. Потім розумна собака знайшла сховки зі зброєю та наркотиками.

Начальник Кінологічного центру при УМВС підполковник міліції ОлександрЛазар продемонстрував гостям стенд із фотографіями міліціонерів-кінологівта їх вихованців.

На завершення екскурсії гості подякували правоохоронцям та висловилибажання знову завітати до них у гості.

Інформація Ужгородського МВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp