Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські правоохоронці дбають про переселенців (ФОТО)

8 серпня 2014 р., 21:30

Часто навідують їх і дурбуються про долю...

 
Не є таємницею, що закарпатський край став тимчасовим притулкомдля переселенців зі сходу нашої країни, які опинилися в епіцентрібуремних подій. Наші краяни об’єднують свої зусилля для допомогиу життєзабезпеченні наших співгоромадян зі Сходу.

Ужгородські міліціонери не стали винятком і долучилися до цієїзагальногромадської допомоги вимушеним переселенцям, які у пошукахмирного життя змушені були залишити свої домівки й тікати світ за очі віджахіть і явної небезпеки, що чатувала на них у їхньому рідному краї.


Навідуючись до кожної такої родини, правоохоронці переймаються їхнімдозвіллям, спілкуються з ними, з’ясовують, чим можуть стати у нагоді,надають їм посильну допомогу. Адже піклування й небайдужість до долінаших співгромадян зі Сходу - це в першу чергу прояв людяної позиціїміліціонерів.

Через працівників міліції жінки з дітьми на руках, яким довелося покинутисвої рідні домівки в пошуках мирного життя, висловлюють вдячністьзакарпатцям.

До прикладу, жителька Донецької області зі сльозами на очах розповіла: «Кілька днів тому приїхала сюди. В Ужгороді вже кілька місяців проживаємоя донька, яка змушена була покинути наше рідне місто через війну. Мидуже вдячні ужгородцям за дах над головою. У вас люди доброзичливі, вонинас дуже гарно прийняли. Завдяки їх турботі ми маємо все необхідне дляжиття. А головне – почуваємося у безпеці. Сподіваюся, що найближчимчасом на Сході України пануватиме мир і спокій, й ми матимемо можливістьповернутися до рідних домівок».

Поряд з тим, ужгородські міліціонери звертаються до жителів та гостей міста. В разі виявлення осіб, які, на вашу думку, намагаються скоїтиправопорушення, ведуть себе підозріло, порушують громадський порядок,фотографують державні установи, будинки, місцевість та інше, не гайте часу- звертайтеся до міськвідділу міліції. Наші телефони працюють цілодобово:черговий Ужгородського МВ УМВС – 102, 61-43-46 та 099-289-55-93.

Водночас міліціонери закликають громадян утриматись від поширеннянепідтвердженої, неправдивої, неточної, неперевіреної та надуманоїінформації щодо скоєння переселенцями зі Сходу правопоушень. Перш ніжпоширити будь-яку інформацію, переконайтеся у її достовірності.











Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp