Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Переселенці вдячні закарпатцям за турботу (Фото)

14 травня 2015 р., 08:59

Гостинності у краї хоч відбавляй

Закарпатський край й надалі гостинно приймає вимушених переселенців зі сходу нашої країни, які опинилися в епіцентрі буремних подій та були змушені покинути свої домівки у пошуках мирного й спокійного життя в інших безпечних регіонах нашої держави. Наші краяни об’єднують свої зусилля для допомоги у життєзабезпеченні людям зі Сходу.

Ужгородські міліціонери не стали винятком і долучилися до цієї загальногромадської допомоги. Правоохоронці, навідуючись до кожної такої родини, переймаються їхнім дозвіллям, спілкуються з ними, з’ясовують, чим можуть стати у нагоді. Надають їм посильну допомогу. Адже піклування й небайдужість до долі наших співгромадян зі Сходу - це в першу чергу прояв людяності міліціонерів. От і днями дільничні інспектори міліції провідали наших східних гостей, які проживають в готелі «Гостинний дім» КСПП «Інновація», що на вулиці Верховинській в місті Ужгороді.



Одна з переселенок, молода мама пані Марина, розповіла, що в готелі проживає з двома малолітніми доньками та 59-річною мамою. В Ужгород приїхала десять місяців тому з Луганська, адже змушена була покинути своє рідне місто через війну. Зізнається, що на Закарпатті їй дуже подобається. Люди тут доброзичливі, турботливі, а головне - немає війни й вони почуваються в безпеці.

Інша переселенка, пані Анджела, теж приїхала з Луганська кілька місяців тому. Зараз знаходиться у декретній відпустці по догляду за 8-місячним сином. Її чоловік залишився вдома й захищає рідну землю – він є учасником АТО. Через працівників міліції жінки з дітьми на руках, яким довелося покинути свої рідні домівки в пошуках мирного життя, висловлюють вдячність власникам готелю «Гостинний дім» та всім закарпатцям за доброту та турботу.

Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp