Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Керівник «Закарпатгазу» обіцяє просити Київ знизити тариф на газ для закарпатців

15 травня 2015 р., 13:55

Віталій Шаптило каже, що зробить це разом із головами ОДА та облради

Сьогодні на брифінгу в Закарпатській ОДА керівник ПАТ «Закарпатгаз» Віталій Шаптило, відповідаючи на запитання «Часу Закарпаття», заявив, що надішле звернення до тих, хто приймає рішення по тарифоутворенню, з проханням знизити тариф на газ для закарпатців, оскільки в області після 6-разового здорожчання газу склалася ситуація, що схожа на соціальний вибух.

Нагадаємо, за словами Шаптила, нині населення області боргує облгазу 111 мільйонів гривень. Ще з минулого року різко, одразу на 20 %, скоротилося споживання газу, і ця тенденція триває далі. Пан Шаптило прогнозує, що після здорожчання блакитного палива «заборгованість явно зросте». Але наразі «Закарпатгаз» офіційно ще не звертався до НКРЕ з тривогою через те, що склалася ситуація, коли люди не мають можливості оплачувати нові тарифи.

«Ми готуємо звернення, ініціюємо, щоб ОДА і облрада долучилися до цього звернення, у зв’язку зі зростанням соціальної напруги. – сказав Шаптило. – Я буду це ініціювати».

На уточнююче запитання «Часу Закарпаття», коли це звернення буде надіслане в Уряд і НКРЕ, Віталій Шаптило відповів: «Не пізніше понеділка».
Що ж, поживемо-побачимо…

Час Закарпаття


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp