Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді провели репетицію до генерального прибирання (ФОТО)

8 квітня 2014 р., 17:09

Готуючись до Всеукраїнської масштабної екологічної акції «Зробимо Україну чистою!» працівники департаменту екології та природних ресурсів Закарпатської облдержадміністрації у п’ятницю провели акцію в ботсаду УжНУ.

Пропололи грядки, обкопали кущі та покопали землю під розсаду. Роботами керували працівники ботсаду Омелянська Людмила Павлівна та Яковенко Любов Вікторівна, які дуже раділи допомозі та після робіт провели невеличку екскурсію територією саду.

{g}

Екологи хотіли нагадати закарпатцям, що незабаром масштабне прибирання по усій країні. Та й не тільки, адже ініціатива «Зробимо Україну чистою» – учасник загальносвітового руху «Let’s do it, world», що об’єднує понад 8,5 млн. людей в 108 державах, які щорічно в обраний день виходять на прибирання у своїй країні.

Метою акції «Зробимо Україну чистою» є виховання відповідального ставлення громадян до довкілля шляхом безпосереднього доручення місцевих громад до прибирання своїх міст та селищ. Три роки поспіль кількість учасників акції подвоюється. Так, у 2011 році до акції долучилося 22 тис. волонтерів, у 2012 – понад 51 тис., у 2013 році на прибирання вийшли майже 140 тис. чоловік із 374 міст по всіх регіонах України. У 2014 році планується залучити понад 250 тис. учасників із усіх регіонів України.

Департамент екології та природних ресурсів Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp