Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сусідські війни в Ужгороді тривають (ВІДЕО)

18 травня 2015 р., 22:00

Мешканці так і не порозумілися

Конфлікт триває. Мешканці будинку на вулиці Мукачівській в Ужгороді так і не знайшли порозуміння між собою. Нагадаємо, ми вже розповідали про скарги людей, які нарікають на неправомірні дії сусідів у ході реконструкції квартири. Проте спірне питання так і не вирішили.

Сусіди кажуть, що будівництво ведеться незаконно. Забудовники у свою чергу скаржаться, що мешканці не дають будівельникам проводити роботи, адже через припарковане авто будівельний транспорт не міг заїхати на територію і надає фото у якості підтвердження. Щодо завданої шкоди сусідам забудовники погоджуються, але додають, що відшкодували її. Ворогувати зі своїми сусідами забудовники не хочуть. Більше того, наголошують, що прагнуть врегулювати конфлікт мирним шляхом. А от про порушення у будівництві чоловік і гадки не має та додає, що діє законно. 

Олег наполягає, що не бачить порушень у реконструкції, але після виходу в ефір сюжету “М – студіо” на будівництві відбулися зміни. В управлінні державної архітектурно-будівельної інспекції ми дізнаємось, що спеціалісти виявили у ході будівельних робіт не одне порушення. За словами Юрія Лошака, власник квартири попереджений про виявлені порушення. Як бачимо, слова спеціаліста архітектурно-будівельної інспекції розходяться зі словами забудовника. Юристи вказують на можливі шляхи вирішення проблемних питань. Крапку в історії про законність реконструкції квартири сусіди так і не поставили. Постраждалі надалі стукають у двері інстанцій зі своїми скаргами, а на будівництві роботу не припиняють.




М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp