Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Шляхи вирішення конфліктів на Закарпатті

9 червня 2015 р., 11:00

Конфлікти, що може спровокувати війна

У середу, 10 червня, відбудеться круглий стіл «Потенційні конфлікти в Закарпатті та шляхи їх вирішення» в Галереї Ілько (вул. Кошицька, 28) з 11:00 по 14:00. На який вас запрошує ГО “Громадський конвент”.

В програмі буде відкрита дискусія по конфліктних лінях в Закарпатті, яку проведе Наталія Зубар (м. Харків), презентація журналу “Миротворець” та ще багато чого цікавого та корисного.

“В цей нелегкий для всієї країни час, коли проти нас іде війна на багатьох фронтах, нам просто необхідно навчитись бути далекоглядними, а особливо бачити конфлікти, які можуть виникнути і шукати шляхи їх вирішення. Саме це є основною метою круглого столу” - говорять організатори круглого столу.

Захід проводиться під егідою Української Миротворчої школи, що проводить школи та працює над вирішеннями бататьох конфліктів, а саме: конфлікти ідентичностей, міжрелігійні або міжетнічні конфлікти, конфлікти історичної пам’яті, конфлікти бачення спільного майбутнього.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp