Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Плани контрабандистів зруйнували прикордонники (ФОТО)

19 травня 2015 р., 11:54

Перевезти цигарки їм не вдалося.

Прикордонники відділу «Велятино» Мукачівського загону отримали інформацію від місцевого жителя про можливу протиправну діяльність пов’язану із незаконним переміщенням сигарет з України на територію Румунії через державний кордон. 

 

Миттєво були розпочаті спеціальні заходи щодо перевірки та реалізації інформації та пошуку правопорушників. Результат не забарився, адже на відстані кількох кілометрів до кордону виявлено двадцять шість пакунків тютюнових виробів, а неподалік чотирьох невідомих осіб без документів. Продовжуючи пошуки порушників прикордонники затримали ще п’ятьох чоловіків та під час огляду місцевості виявили поруч із ними один пакунок тютюнових виробів загорнутий в чорний поліетилен.

Виявлені тютюнові вироби марки «Джін-Лінг» у кількості 13500 пачок та затриманих осіб доставлено до прикордонного підрозділу для проведення фільтраційних заходів.

Особи встановлені. Усі чоловіки мешканці Хустського та Виноградівського районів. Складено адміністративно-процесуальні документи за ч.2 ст. 204-1 КУпАП. Сигарети передано представникам фіскальної служби.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp