Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як план контрабандистів зруйнували (ФОТО)

3 березня 2016 р., 12:02

До мети не дійшли.

Прикордонники Мукачівського загону цієї ночі попередили спробу незаконного переправлення через кордон контрабандних сигарет. Так, отримавши оперативну інформацію про можливе здійснення протиправної діяльності, прикордонний наряд від відділу прикордонної служби «Великий Бичків», здійснив перевірку берегової відмілини р. Тиса, в результаті чого за 50 м до державного кордону було виявлено чотири пакунки тютюнових виробів. В даних пакунках знаходилось майже дві тисячі пачок сигарет марки «MARVEL». Контрабандний тютюн було доставлено до відділу «Великий Бичків». В подальшому виявлену контрабанду заплановано передати співробітникам фіскальної служби.

 

А співробітники відділу прикордонної служби «Горонглаб», під час здійснення моніторингу державного кордону, виявили сумку в якій знаходився надувний матрац. Оскільки матрац був сухий, ймовірно, що правопорушники тільки готувались до здійснення протиправної діяльності на кордоні.




























Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp