Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття: на кордоні посилюють заходи протидії контрабанди

31 березня 2016 р., 17:41

Бо тютюнові вироби возити порушники не бояться.

В зв’язку з активізацією на українсько – румунській ділянці кордону протиправної діяльності пов’язаної з незаконним переміщенням через державний кордон тютюнових виробів, правоохоронцями Мукачівського загону вживаються активні заходи щодо нарощування сил та засобів у боротьбі з цим негативним явищем. Наразі збільшено кількість прикордонних нарядів за рахунок використання резервів. Прикордонники діятимуть рішуче в межах законних повноважень. Окрім ділянки «зеленого кордону», мобільні групи будуть також залучатися до посилення контролю та несення служби в пунктах пропуску з метою виявлення осіб та організаторів незаконного переправлення заборонених товарів та предметів через державний кордон.


В рамках стабілізації обстановки та посилення заходів по виявленню протиправних груп, на ділянках відділів прикордонної служби на яких здійснюється охорона українсько-румунської ділянки державного кордону, організовано взаємодію з місцевими органами поліції, міжрайонними відділами СБУ, органами місцевого самоврядування та громадських формувань.

Заходи по протидії незаконному переміщенню через українсько-румунський кордон тютюнових виробів проводяться у взаємодії з румунськими колегами. Деталі щодо їх здійснення обговорили під час проведення прикордонно-представницької зустрічі, яка відбулася на днях у пункті пропуску «Солотвино». Зокрема сторони обговорили та визначили найбільш загрозливі напрямки можливої протиправної діяльності на яких необхідно зосередити основні зусилля. В ході зустрічі також було погоджено план спільних дій та порядку передачі інформації при виявленні фактів протиправної діяльності на державному кордоні з метою можливості негайного вжиття заходів для пошуку та затримання правопорушників.

Проведення подібних спільних заходів сприятиме підвищенню ефективності та наближенню нашої країни до Європейських стандартів охорони кордону .






Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp