Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Збережіть власне авто, детінізуйте ринок паливно-мастильний матеріалів

20 травня 2015 р., 10:05

Допомогти виявити порушника може кожен закарпатець

З метою посилення ефективності заходів щодо протидії незаконному виготовленню та обігу нафтопродуктів та скрапленого газу, оперативне управління ГУ ДФС у Закарпатській області активізує контроль у рамках операції «Нафтопродукт-2015».

Допомогти виявити порушників може будь-хто з громадян. У випадку виявлення підозрілої або підробленої підакцизної продукції, інформуйте співробітників оперативного управління ДФС області за тел.: 2-49-11 та 61-29-84, [email protected]

Відомо, що попит породжує пропозицію. Ця прописна істина з теорії економіки зараз знаходить своє підтвердження на ринку нафтопродуктів та скрапленого газу, про ціну бензину, дизельного палива чи пропану не варто нагадувати.

У торговельній мережі автозаправочних станцій час від часу виявляють факти реалізації неякісних та контрафактних паливно-мастильних матеріалів, скрапленого газу. Активізувалась незаконна діяльність з підпільного виготовлення фальсифікованих паливно-мастильних матеріалів.

Правопорушники в пошуках незаконного збагачення, ризикуючи не тільки здоров’ям пасажирів, авто яких через неякісні нафтопродукти може зламатись, тобто в будь-який момент спричинити аварію, постійно розробляють та впроваджують нові схеми та шляхи по незаконному ввезенню нафтопродуктів, скрапленого газу через державний кордон України та їх подальшого обігу на внутрішньому ринку.

Випадки незаконних врізок до продуктопроводів з метою несанкціонованого відбору нафтопродуктів теж досить часто трапляються. А це, крім небезпеки для життя та здоров’я громадян, ще й ненадходження значних сум акцизного та інших податків до держбюджету.

Відділ комунікацій Головного управління

ДФС у Закарпатській області



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp