Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У "ДНР" дозволили носити зброю психічно хворим та наркоманам

22 травня 2015 р., 15:58

Зброю може зареєструвати кожен повнолітній без жодних довідок

Керівництво самопроголошеної ДНР дозволило всім громадянам, яким виповнилося 18 років, зареєструвати бойову зброю без довідок від нарколога і психіатра. Про це заявив "начальник відділу дозвільної системи та ліцензування Управління адміністративної служби МВС ДНР" Сергій Зліщев, повідомляє сепаратистське видання ДАН.

"Ми будемо реєструвати (зброю) за спрощеною схемою. Для реєстрації нарізної бойової зброї калібром до 11,43 мм довідки від нарколога і психіатра не будуть потрібні", - сказав Зліщев.

Він також повідомив, що жителі ДНР зможуть зареєструвати будь-яку зброю калібром менш як 11,43 мм.

"Трофейна, знайдена, інша зброя - все, що калібром до 11,43 мм - буде реєструватися", - заявив Зліщев. Він також повідомив, що реєстрація коштуватиме охочим 18 гривень.

Реєстрація, за його словами, почнеться з 25 травня. Власників незареєстрованої зброї погрожують притягати до відповідальності згідно з "Кримінальним кодексом" ДНР.

Кількість одиниць зброї обмежуватися не буде, але власникові потрібно буде забезпечити умови для безпечного зберігання. Холодною зброєю, крім мисливської, можна буде володіти без реєстрації.

Корреспондент.net


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp