Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дітям воїнів Навчального центру, які загинули на сході країни, передали подарунки

23 травня 2015 р., 12:42

На честь свята Дня прикордонника

Напередодні професійного свята - Дня прикордонника, дітям воїнів Навчального центру, які загинули, виконуючи свій військовий обов’язок на сході країни, представники Української православної церкви Київського патріархату привезли подарунки.

«Від імені владики Іоана ми передаємо дарунки тим дітям, батьки яких віддали життя за рідну землю, за Батьківщину і за нас. Вони захищали наші життя. Господь говорить такі слова: «Найбільша любов, коли друзі покладають життя своє за іншого друга». Тому саме напередодні професійного свята ми ще раз запевняємо, що жодна дитина не забута», - сказав військовий капелан отець Василь.

Дітям передали іграшки, солодощі та інші необхідні речі.

Найменшій дівчинці, Лідії Зайцевій, тато якої загинув на сході країни, учора виповнився один рік.

-Звичайно жоден подарунок не замінить близьку людину, але свято для дітей в теперішній ситуації вкрай необхідне, - говорить побратим загиблого батька дівчинки.
Варто зауважити, що представники Української православної церкви Київського патріархату постійно надають прикордонникам Навчального центру як матеріальну так і духовну підтримку.
відділ з питань взаємодії із змі

Адміністраця державної Прикордонної служби України




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp