Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міноборони спростило процедуру отримання статусу учасника АТО

25 травня 2015 р., 21:01

На вимогу президента, Міноборони спростило бійцям АТО процедуру отримання посвідчення учасника бойових дій.

Міністерство оборони України спростило порядок видачі посвідчення учасника бойових дій для військовослужбовців, які брали участь в АТО. Про це передає прес-служба міністерства.
Відповідний наказ від 7 травня 2015 під № 200 видано з метою скорочення термінів розгляду питання про надання статусу учасника бойових дій.

"Документом затверджено Положення про комісію Міністерства оборони України з питань розгляду матеріалів про визнання учасниками бойових дій та Інструкція про порядок видачі в Міністерстві оборони України посвідчень учасника бойових дій, нагрудних знаків "Ветеран війни - учасник бойових дій" та талонів на право одержання проїзних квитків з 50-відсотковою знижкою їх вартості", - йдеться в повідомленні.

Учасники АТО отримали майже тисячу земельних ділянок
У документі наголошується, що відповідні комісії створюються в Міністерстві оборони України, при Генеральному штабі Збройних Сил України та командуваннях видів Збройних Сил України, обласних та Київському міському військових комісаріатах.
Як зазначили в прес-службі міністерства, це сприяє скороченню термінів розгляду питань надання статусу учасника бойових дій військовослужбовцям і працівникам Збройних Сил України - учасникам АТО.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp