Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді вирували олімпійські пристрасті (ФОТОРЕПОРТАЖ)

5 червня 2015 р., 22:01

5 червня в місті пройшов Всеукраїнський Олімпійський день.

Азартний забіг відбувся в Боздоському парку. Спортивне дійство такого рівня започаткував світовий рекордсмен, олімпійський чемпіон, відомий легкоатлет Сергій Бубка. Закарпатці ж вже традиційно щороку долучаються до проведення цього дійства.


На початку свята хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих на Сході Героїв.

Далі присутніх вітали Перший заступник голови Закарпатської обласної ради Михайло Попович, заступник ужгородського міського голови Володимир Фленько  та голова закарпатського обласного олімпійського комітету Іван Риляк. Гості заходу бажали учасникам веселого дня та гарних спортивних результатів.

У естафеті бігу взяли участь ужгородські дошкільнята та школярі, студенти, ветерани, спортсмени з обмеженими фізичними можливостями з центру «Інваспорт» , рятувальники, а також усі охочі, хто небайдужий до легкої атлетики.

Розважальну частину заходу присутнім забезпечили танцюристи з Ужгородського центру творчого розвитку «Зефірчик», які виступили з хореографічними номерами «Карпатський світанок» та «Ірландський танок».

Наприкінці забігу кожному учаснику вручили сертифікат, який підтверджує участь у Олімпійському дні.

Загалом олімпійські пристрасті у Боздоському парку видались гарячими, а боротьба за першість в естафеті – завзятою та азартною.

Вікторія Лисюк, «Час Закарпаття»


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp