Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Український військовий вистрибнув з потяга Київ-Ужгород

10 червня 2015 р., 21:33

Обірвав собі життя у День народження.

Від отриманих травм молодий чоловік помер на місці Сьогодні вранці, о 5.45, в районі Шепетівки Хмельницької області, на перегоні "Могиляни - Кривин", військовослужбовець викинувся з потяга "Київ-Ужгород". "Загиблим виявився 31-річний військовослужбовець, родом з Дніпропетровська. Чоловік їхав з Яворівського навчального центру продовжувати службу в іншій військовій частині", - повідомляє прес-служба УМВС на південно-західній залізниці. 

За словами очевидців, також військовослужбовців, загиблий самовільно відкрив двері неробочого тамбура і стрибнув з вагону під час руху поїзда. Товариші зірвали стоп-кран, щоб врятувати його, але травми, отримані при падінні, виявилися не сумісними з життям. Нагадаємо, в квітні цього року в Донецькій області військовослужбовець 28-ї механізованої бригади Збройних сил України покінчив життя самогубством в день свого народження. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp