Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

10-річний закарпатець самотужки подався у далекі мандри

17 червня 2015 р., 16:18

За таку подорож батькам доведеться сплатити штраф

До чергової частини Іршавського райвідділу міліції за допомогою звернулась 42-річна мешканка села Дубрівка, яка повідомила про зникнення її десятирічного сина. Правоохоронці знайшли та повернули втікача матері, який пішов гратися за межі села.

Про це повідомили в Іршавському РВ УМВС.

Мати хлопчика розповіла, що він ще з ранку пішов із дому, нікого не повідомивши. Зв’язку з ним не було, так як свій мобільний телефон залишив вдома.

Правоохоронці отримавши прикмети хлопчика, відразу розпочали заходи щодо його розшуку. В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками було знайдено неповнолітнього втікача між селом Дубрівка та м. Іршава.

«Мандрівник» розповів правоохоронцям, що пішов з дому гратися не повідомивши своїх батьків.

Як прокоментував начальник Іршавського райвідділу міліції Мирон Черничко, працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей провели з хлопчиком профілактичну бесіду про недопустимість такої поведінки, а з батьками втікача теж буде проведено бесіду та притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (не виконання батьками обов’язків щодо виховання дітей), де передбачено штраф від одного до трьох неоподаткованих мінімумів доходів громадян.








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp