Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сьогодні вночі закарпатська Кушниця не спала

15 травня 2014 р., 13:36

У селі розшукували 15-річного мешканця, який пішов з дому.

Протягом цілої ночі іршавські правоохоронці шукали 15-річного хлопця із села Кушниця, якого під ранок дільничний інспектор знайшов у родичів. 

Вже було далеко за північ, коли до чергової частини Іршавського райвідділу міліції повідомив старший дільничний інспектор міліції майор Іван Коваль, що до нього звернулась 41-річна мешканка с.Кушниця. Жінка повідомила про зникнення 15-річного сина. У село відразу виїхала слідчо-оперативна група. 

На пошуки хлопця було орієнтовано весь особовий склад райвідділу міліції. Дільничний, незважаючи на пізній час, відвідав всіх знайомих та друзів хлопця, однак пошуки не дали позитивного результату. Майже під ранок дільничний зайшов до родичів хлопця, де і виявив сплячого зниклого хлопця. 

Як розповіла мати, того дня вона трохи пригостилась спиртним. Її син, коли побачив, що мати нетвереза, пішов із дому до своїх родичів, які надали йому вечерю та нічліг. Однак матері спокою не було, спочатку сина вона намагалась розшукати самотужки, а далі здогадалась про візитку дільничного інспектора міліції, яку їй ще взимку дав дільничний. На цій картці вона знайшла номер мобільного телефону і повідомила про зникнення сина дільничному Івану Ковалю. 

З сином та матір′ю начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей майор міліції Василь Волошиновський провів профілактичну бесіду. Жінка вдячна дільничному Ковалю за візитку, яка їй допомогла розшукати сина. Вона сама виховує двох неповнолітніх дітей, так як її чоловік помер. 

До слова, хлопець непогано вчиться, без поважних причин не пропускає заняття у школі, а коли залишився у родичів ночувати, то просто забув повідомити про це матір... 
Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp