Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві дітки опановували їзду на велосипеді (Фото)

17 червня 2015 р., 19:34

Вчились не тільки кататись, але доглядати двоколісного друга

Сьогодні ГО "Молодіжні Ініціативи Закарпаття" провели перші заняття з дітками з шкільних таборів в форматі проекту «ВелоШкола». Юні вело любителі змогли ознайомитися з будово двоколісного друга, навчитися правильно за ним доглядати, засвоїти правила дорожнього руху та основні заходи безпеки при пересуванні на велосипеді. А також втілити отримані знання на практиці, самотужки налаштувавши велосипед під себе,для комфортної та безпечної їзди, полагодити незначні дефекти, та провести первинне технічне обслуговування.

У зайняттях прийняли участь діти з 11, 20, 16, 2 шкіл та Мукачівської гімназії. Викладав програму курсу досвідчений велосипедист Євген Новак.

{g}

"В подальшому ми плануємо продовжувати такі заняття, а також відкрити паркову вело майстерню просто неба, для юних поціновувачів двоколісних друзів. Адже на нашу думку вело прогулянки мають бути не тільки цікавими та корисними, а й безпечними. Тож залучайтесь, та слідкуйте за анонсами" – зазначив Соболь Денис, організатор акції.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp