Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як закарпатські міліціонери колегу-ветерана з Днем народження вітали (ФОТО)

22 червня 2015 р., 13:20

Именинник відзначив 88 День народження

День народження відзначив 88-річний полковник міліції у відставці, автор книг про роботу закарпатської міліції, голова Асоціації “Чорнобиль” Петро Бронтерюк. Заслуженого ветерана вітали сьогодні в УМВС.

 

Сьогодні в клубі управління внутрішніх справ Закарпатської області керівництво та колектив міліції Закарпаття вітали з 88-річчям полковника міліції у відставці, автора книг про роботу закарпатської міліції, голову Асоціації “Чорнобиль” Петра Бронтерюка.

«Саме у вишиванці у далекому 1949 році я прийшов молодим хлопцем до органів внутрішніх справ. І зараз, через 66 років, відчуваю гордість за те, що у вишиванці продовжую службу поруч із вами!» - розповів ветеран.

Начальник УМВС України в Закарпатській області Сергій Шаранич пригадав, що у квітні минулого року, коли виникла необхідність відрядження закарпатських правоохоронців на буремний схід саме Петро Бронтарюк був серед перших хто зголосився взяти зброю до рук.

Наснаги вам у роботі, шановний ветеране, довгих років життя!

СЗГ УМВС України в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp