Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відбудеться грандіозне святкування Івана Купала

3 липня 2015 р., 16:55

Запрошують ужгородців та гостей міста

6 липня о 17:00 ужгородців та гостей міста запрошують на розважальний захід "В ніч на Івана Купала", який відбудеться у Боздоському парку поблизу річки.

У програмі передбачені майстер-клас з плетіння віночків, виготовлення ляльки-оберегу та масштабна театралізована обрядово-ігрова програма. Не обійдеться вона і без традиційних купальських обрядів та розваг на кшталт стрибання через вогнище.

Організатором купальського свята виступила студентка Ужгородського коледжу мистецтв Наталя Сентимерей. Її ініціативу підтримала міська рада Ужгорода. До фінансування та організації долучился також громадська організація «Самодопомога Закарпаття».

Її активіст Іван Синитар коштом та силами свого підприємства облаштував зручні східці до річки. Окрім того самодопомогівці забезпечили світло-звуковий супровід дійства, а також закупили матеріали для виготовлення декорацій. Про це розповів керівник управління у справах культури, сім’ї молоді і спорту міськради Євген Бобров.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp