Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Металіст" зіграв з аматорською командою Мукачева (Відео)

3 липня 2015 р., 21:41

Втримати оборону мукачівцям не вдалось

На тренувальному полі готельного комплексу «Камелот» під Ужгородом, де харків'яни готуються до сезону, жовто-сині зіграли з аматорською командою ФК «Мукачево». Поєдинок проходив з величезною перевагою команди Олександра Севідова, яка вже в першому таймі «відвантажила» у ворота суперника п'ять м'ячів.

При цьому Прийомів на початку зустрічі не реалізував пенальті, влучивши у поперечину. Але свій гол він забив. Ще по м'ячу на свій рахунок записали Бобко, Довгий і Синиця, а екс-хавбек запорізького «Металурга» Сергій Рудика оформив дубль.

Тим часом стало відомо, що «Металіст» залишив Денис Кулаков, у якого з'явився варіант з іншим клубом. Втім, в розташуванні харків'ян можливі і новачки. Одним з них буде форвард «Динамо» Артем Бесєдін, який провів у Харкові весняну частину минулого чемпіонату. Крім того, за словами Севідова, з'явиться ще, як мінімум, два нових гравця.

МЕТАЛІСТ - МУКАЧЕВО (люб.) - 6:0 (5:0)


Голи: Прийомів, 11 (1:0). Бобко, 14 (2:0). Рудика, 22 (3:0). Рудика, 33 (4:0). Довгий, 45 (5:0). Синиця, 57 (6:0).

«Металіст» (Харків): Горяїнов (Погорілий, 46), Малиновський, Курилов (Ковтун, 59), Рижук (Полянський, 46), Путівцев, Ковальчук, Довгий (Синиця, 46), Рудика (Сизий, 46), Бобко, Нойок (С. Барилко, 46), Прийомів (Каяду, 59).

Спорт-Експрес




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp