Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Виноградівщині знайшли тіло утопленика

7 липня 2015 р., 13:01

Ще шукають тіла двох неповнолітніх

07.07.2015 о 06:50 до ОКЦ надійшла інформація про те, що тіло чоловіка, 1989 р.н., мешканця с. Холмовець, який потонув в озері за адресою: Виноградівський район, с.Холмовець, знайдено (в озері).

Тіла двох ймовірних потопельників не знайдено, пошуки продовжено.

06.07.2015 особовим складом водолазно-рятувального відділення м. Хуст АРЧ АРЗ СП проведено пошукові роботи:

- в річці Тиса, поблизу с.Фанчиково та поблизу с. Веряця, а також в озері, с.Холмовець, що на Виноградівщині, повідомляє Управління ДСНС України у Закарпатській області.

Нагадаємо, що протягом неділі, 5 липня, до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло одразу три повідомлення про ймовірне утоплення громадян. На їхні пошуки було направлено водолазно-рятувальне відділення із м. Хуст.

Перший випадок трапився поблизу с. Веряця Виноградівського району. О 18:20 із міліції поступив сигнал про те, що під час плавання у річці Тиса біля залізничного мосту потонув 15-річний місцевий мешканець.

Одразу після цього, о 18:30, до служби порятунку надійшло повідомлення про утоплення 16-річного мешканця с. Тросник Виноградівського району. За попередніми даними, хлопець затонув у річці Тиса поблизу с. Фанчиково.

І ще один факт імовірного утоплення зафіксували у с. Холмовець, також Виноградівського району. Згідно з повідомленням, яке надійшло о 21:10, 26-річний місцевий мешканець потонув під час купання в озері.

Vynohradivnews


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp