Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Життя 16 закарпатців згубили річки краю

12 липня 2014 р., 13:45

У цьому числі і двоє дітей...

В Управлінні ДСНС України у Закарпатській області відбулася виїзна підсумкова нарада за результатами оперативно-службової діяльності за перше півріччя 2014 року під головуванням начальника УДСНС в області Мирослава Щербея.

Не оминули увагою присутні й питання щодо безпеки відпочинку людей на воді.

«З початку 2014 року на водних об’єктах краю вже загинуло 16 осіб, з яких 2 - діти. Аналіз свідчить, що основними причинами загибелі людей є використання для відпочинку стихійних, непристосованих для цього місць; нехтування громадянами елементарними правилами поведінки на воді та купання в нетверезому стані. 


З метою недопущення трагедій на воді, потрібно більше уваги приділяти встановленню в місцях масового відпочинку людей попереджувальних знаків профілактичного змісту. Одними із характерних недоліків залишається відсутність сезонних рятувальних постів, а також непроходження рятувальниками наявних рятувальних постів щорічної підготовки (перепідготовки). На сьогодні в області обліковано лише 13 місць масового відпочинку на воді», - зазначив Мирослав Щербей.


 
У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp