Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські рятувальники взяли під опіку десять дітей із Донецька

11 липня 2014 р., 22:02

Наразі, діти відпочивають у дитячому таборі на Берегівщині.

В Управлінні ДСНС України у Закарпатській області відбулася виїзна підсумкова нарада за результатами оперативно-службової діяльності за перше півріччя 2014 року під головуванням начальника УДСНС в області Мирослава Щербея.

Особливу увагу рятувальники акцентували на роботі регіонального та районних координаційних штабів з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції. 

«Сьогодні на території Закарпаття знайшло прихисток 601 громадянин, які перемістилися з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО. Всім, хто звернувся до регіонального штабу було надано тимчасове житло, переважно за рахунок благодійних та волонтерських організацій. Дуже важливо, що рятувальники забезпечують цілодобове чергування в оперативному штабі з питань переселенців. 

Окрім цього зараз на території області, якими опікується оперативно-рятувальна служба краю, перебувають 10 дітей з Донецька, котрі у зв’язку із проведенням антитерористичної операції були змушені покинути свої домівки та тимчасово переїхати на Закарпаття. Шість днів діти провели в готельному комплексі «Шипіт Карпат», що у мальовничому селі Пилипець Міжгірського району, а зараз відпочивають у дитячому таборі села Яноші, що на Берегівщині.», - зазначив начальник У ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей.
У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp