Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Діти із Донецька поїхали до "Чорної гори"

14 липня 2014 р., 14:42

Діти із Донецька вивчають Закарпаття: сьогодні вони відвідали виноградівських рятувальників та поїхали розважатись до "Чорної гори".

Працівники Управління ДСНС України у Закарпатській області продовжують піклуватися десятьма дітками, які приїхали на Срібну Землю з Донецька

У період з 4 по 10 липня малеча відпочивала у селі Пилипець, що на Міжгірщині. Для того аби дітки дізналися про культуру та звичаї більшої частини Закарпатської землі, рятувальники організували їм відпочинок на Берегівщині, зокрема у с. Яноші. 

Для неповнолітніх відпочивальників щодня організовуються різноманітні екскурсії, приміром, у Мукачівський замок та водоспад Шипіт. Також дітлахи купаються та відпочивають на термальних водах Берегівщини. 

А сьогодні, 14 липня, вони навідалася в гості до виноградівських рятувальників. Останні ознайомили гостей з діяльністю місцевого пожежно-рятувального підрозділу, продемонстрували можливості обладнання та спорядження рятувальників. Далі на черзі стала екскурсія до розважально-готельного комплексу «Чорна гора», що розташований на околиці м. Виноградів. 

На період відпочинку з дітками перебувають психологи Управління ДСНС, завданням яких є робота щодо адаптації дітей на період їх перебування на Закарпатті та до моменту їх повернення до батьків та власних домівок.
У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp