Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатський митець "виставився" з нагоди ювілею (ФОТО)

8 липня 2015 р., 08:20

Так Василь Попович відзначив 65 років.

7 липня в обласному музеї народної архітектури та побуту відкрилась експозиція робіт члена Об'єднання професійних художників Закарпаття, заслуженого художника України Василя Поповича з нагоди 65-річчя митця.

 

Народився Василь Попович у с.Великі Ком'яти, навчався в Ужгородському училищі декоративно-прикладного мистецтва. Активну виставкову діяльність розпочав у 1980-му році, відтоді ж бере участь у пленерах як в Україні, так і за межами. Так само широка географія цінителів творчості митця, котрі зберігають твори художника в приватних збірках.

Щодо нової виставки - вона для автора сьома персональна. Представлено більше півсотні вибраних робіт, виконаних за останні 5 років. Відчутно домінують розлогі, розкішні пейзажі, які дають змогу глядачеві помандрувати різними куточками краю, та ще й у різні пори року, що в загальному враженні вкотре переконує: закарпатська природа створена для художників.

Крім оди рідним краєвидам, живописець представив міські пейзажі, портрети, натюрморти.


Виставка діє до 20 липня.

Управління культури Закарпатської ОДА




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp