Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Іршавщині прокуратура бореться за землю

8 липня 2015 р., 20:01

Яка була надана в оренду незаконно

Прокуратура Іршавського району звернулася до Господарського суду Закарпатської області для захисту інтересів держави з вимогами визнати недійсним договір оренди та повернути 2 га, незаконно наданої землі, територіальній громаді села.

Прокуратура Іршавського району звернулася до Господарського суду Закарпатської області для захисту інтересів держави з вимогами визнати недійсним договір оренди та повернути 2Прокурор Іршавського району Олег Опішняк повідомив, що прокуратурою виявлено факт незаконної передачі Арданівською сільською радою Іршавського району одній з юридичних осіб земельної ділянки площею 2 га і нормативно грошовою оцінкою понад півмільйона гривень.

Виявилось, що торік, з грубим порушенням земельного законодавства, Арданівською сільською радою було передано в оренду вказану земельну ділянку. Як уточнив прокурор, процес її передачі мав відбутися через проведення аукціону. Однак, цього зроблено не було. Таким чином сільська рада порушила вимоги Земельного кодексу України.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp