Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко збере Військовий кабінет через події в Мукачеві

13 липня 2015 р., 08:45

Це відбудеться вже сьогодні, 13 липня

Президент України Петро Порошенко в понеділок, 13 липня, збере Військовий кабінет при Раді національної безпеки і оборони України. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив прес-секретар глави держави Святослав Цеголко. За його словами, головною темою засідання стануть «події в Мукачево». Нагадаємо, 11 липня, в Мукачеві представники «Правого сектора» влаштували перестрілку, в результаті чого є загиблі і поранені, в тому числі серед правоохоронців. Після сутички з силовиками бійці формування кілька разів проводили передислокацію. У кінцевому пункті перебування озброєні люди з «Правого сектора» були заблоковані представниками правопорядку. 

З ними ведуться переговори про роззброєння і здачі владі. За даними народного депутата Антона Геращенко, станом на вечір неділі зброю склали двоє бійців «ПС», переговори з іншими дванадцятьма тривали. На підтримку «Правого сектору» в декількох містах були проведені мітинги його прихильників. Зокрема, в Одесі, Полтаві, Львові, Запоріжжі, Дніпропетровську, Черкасах, Хмельницькому, Сумах, Чернівцях, Маріуполі, Івано-Франківську, Херсоні. 

Всі акції були нечисленні - кількість їх учасників не перевищувало сотню чоловік у кожному місті. Акція протесту проходить і в Києві під Адміністрацією президента. Вранці в понеділок вона триває. Всю ніч під будівлею знаходилися люди. Як повідомлялося, народний депутат Мустафа Найєм оприлюднив оперативне відео, зняте співробітниками правоохоронних органів на місці початку збройного інциденту в Мукачево, в ході якого був у голову був поранений представник однієї зі сторін. 

Фото сайт президента

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp