Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хлопчик, якого затримали бійці "Правого сектору", розповів, як все було (ВІДЕО)

13 липня 2015 р., 18:43

Відео з розповіддю з’явилося в мережі.

Таке відео з'явилося на офіційному каналі "ютуб" МВС України.

"Каже, хочете шоколаду і печеня? А ми кажемо, ні. Він розкрив мішок - виймає печиво і шоколадку. Дальше міліція під'їхала. Він мене взяв так. - За що? За кофтинку? - Ні, і гранату вийняв і дальше кричав міліціонерами, щоб вони відійшли на сто метрів від мене. А дальше ми пішли , пішли, не в ту сторону, а вгору, в сторону лісу.

А дальше ми пішли лісом, лісом, лісом. там коло "Зірки" він пустив мене з рук. Ноги мені прив'язали. Далі втекли, а я залишився ноги собі розв'язувати. Міліціонер вийшов на гору до мене.

Я почав плакати, тому, що у мене боліло серце. Одразу втік з міліціонерами. Вони присідали, бо могли ті ще повернутися. Міліціонери мене привели і сказали, щоб я не боявся.", - саме такий діалог оприлюднили правоохоронці.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося, що 6-річний хлопчик - у заручниках ПС, а потім з’ясувалося, що хлопчина 12-річний, і в заручниках він не був, а просто показав дорогу до лісу.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp