Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У потязі "Київ-Рахів" на пасажирку впала верхня поличка (ФОТО)

26 грудня 2018 р., 09:40

Жінка травмована

Про це у мережі "Фейсбук" написала донька потерпілої Світлана Полякова. Про деталі нещасного випадку жінка розповіла у дописі:

{g}

"22.12.2018 р. в поїзді 357К Київ-Пас. — Рахів стався нещасний випадок з моєю мамою Поляковою Надією Василівною,1960 р.н., якій вночі коли вона відпочивала впала друга полка в вагоні, з жінкою яка теж відпочивала. Маму терміново доставили в Тернопільську обласну лікарню, зробили МРТ, та попередньо прооперували (роздріблені пах та таз на шматки). Скільки ще буде цих операцій поки що невідомо та як буде далі з її здоров’ям, але я зі своїю родиною дуже вдячна тому лікарю (прізвища поки що ми не знаємо) який склав її по шматкам.
Сьогодні 23.12.2018 р. ми зателефонували зі скаргами в Страхову компанію "Арсенал" та в «Укрзалізниця». Моя мама прямувала ще з 17 людьми з м. Миргорода, Полтавької обл. в Карпати на відпочинок. Ці люди всі її знайомі, оскільки вони кожен рік їздять майже цим складом. Вони зі своєї сторони також зателефонували в «Укрзалізницю» та в Страхову компанію "Арсенал". Що буде далі з компенсацією нам невідомо. Страхова компанія "Арсенал" відповіли номер скарги присвоєно, телефонуйте в Київ в середу
Я, мій брат, сестра, тітка та всі рідні у відчаї, в голові до сих пір не вкладається як таке може трапитись. В мене багато запитань…. А якщо б це була дитина????Чому невідремонтовані вагони пускають в дію, на шлях перевозити дорослих та дітей і ще й на цьому заробляють ???? Коли останній раз відбувалася перевірка цього «старого зломка»??? Чи перевіряють безпосередньо сам начальник поїзда та провідник всі спальні полички в вагонах на придатність для відпочивання???
Люди перевіряйте заздалегідь поличку,перед тим як вкладатись спати у вагоні, краще декілька разiв, чи нічого там не бовтається, чи все гарно привінчено!!!!
Хай всіх Бог береже!!! А також я бажаю скорішого виздоровлення своїй матусі!

Допис!!! ТЕРМІНОВО!!!
Люди (не тільки з групи з якою була моя мама) хто їхав цим поїздом 22.12.2018 р. у вагоні 10, відгукніться в лічку будь ласка. Може ви також бачили цей нещасний випадок. Дякую!"



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp