Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті змінено половину прикордонникиів

14 липня 2015 р., 10:33

17 звільнено

Державна прикордонна служба України продовжує комплекс заходів щодо недопущення втягування персоналу у протиправну діяльність. Так протягом останніх двох місяців було повністю замінено керівну ланку органів охорони державного кордону на Закарпатті. Крім того замінено понад 60% начальників відділів прикордонної служби регіону.

За матеріалами відділу внутрішньої безпеки по Мукачівському та Чопському прикордонних загонах та Західному регіональному управлінню Державної прикордонної служби проведено 28 службових розслідувань. За їх результатами до відповідальності притягнено 77 військовослужбовців. З них 17 – звільнено, 6 – понижено в посаді, ще 47 – переміщено за межі підрозділу.

За результатами реалізації оперативних матеріалів відділу внутрішньої безпеки спільно з правоохоронцями та військовою прокуратурою розпочато провадження щодо 14 військовослужбовців. В єдиний реєстр досудових розслідувань внесено 10 інформації.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp