Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Василь Губаль зустрівся з Ольгою Богомолець (ФОТО)

15 липня 2015 р., 13:15

Говорили про медичну сферу та загалом життя у краї.

Про це Василь Губаль написав на своїй сторінці у "Фейсбуці":

 

Мав зустріч з особливою гостею – на Закарпатті перебуває Ольга Богомолець, депутат Верховної Ради України, голова її комітету з питань охорони здоров'я, відомий у державі та за її межами медик, громадська діячка. Обговорили питання медичної сфери та загалом життя в краї. Але чи не найбільше пані Ольга цікавилася питаннями вирішення проблем військових, у першу чергу поранений учасників АТО, а також демобілізованих. 

Розповів про кроки обласної влади з цього приводу. Також – про розроблену нами комплексну програму підтримки учасників АТО. Також ініціював для неї зустріч з представниками волонтерського руху та дружинами вояків, адже знаю, що багато питань, які їх турбують у медичній сфері, можна вирішити лише на рівні Києва. Разом з керівником нашого управління охорони здоров'я Василем Скрипом пані Ольга має низку зустрічей, відвідає медичні заклади. Очікую на підтримку пані Богомолець у справах, які турбують краян та на швидкі результати.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp