Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кострино охоронятиме громадський патруль

15 квітня 2014 р., 17:29

Днями начальник Перечинського райвідділу міліції Віктор Ребрей провів у Кострині, що на Великоберезнянщині, виїзний прийом громадян.

Принагідно, за «крулим столом» очільник міліції району обговорив з прикордонниками, які обслуговують даний населений пункт, питання взаємодії та співпраці. 

Найперше, Віктор Васильович зустрівся з головою Костринської сільської ради Іваном Сегедою та ініціативними громадянами. В ході зустрічі керівники спільно з костринчанами обговорили питання необхідності створення громадського формування на території сільської ради. Підтримали ініціативу селян і прикордонники ВПС «Княгиня», які зауважили, що ситуація в державі загалом, і в кожному населеному пункті зокрема вимагає цілеспрямованих спільних дій для забезпечення належної профілактики правопорушень, підвищенні ефективності охорони громадського порядку та державного кордону. Безперечно, участь у цій справі громадських формувань з охорони громадського порядку та громадських помічників дільничних інспекторів міліції в сільській місцевості необхідна і важлива. 

Громадян було надано практичну допомогу в оформленні документації, аби новостворене громадське формування діяло у відповідності до вимог чинного законодавства. Віктор Васильович розповів присутнім про права та обов’язки, покладені на громадські формування та наголосив селянам на серйозності на відповідальності, яку кожний бере на себе, стаючи частиною громадського формування у своєму селі. 

На всі питання громадян, що надійшли під час особистого прийому, Віктор Васильович надав вичерпні відповіді та, в межах своєї компетенції, допоміг у вирішенні наболілих питань громадян. 

Віктор Васильович відвідав сільську школу, фельдшерсько-акушерський пункт, дитячий садочок у Кострині і, звісно, поспілкувався з трудовими колективами даних закладів. Тривалий час обслуговує село Кострино дільничний інспектор міліції Зореслав Яцуга. Дільничний вправно хазяйнує на ввіреній йому території, добре виконує покладені на нього обов'язки, веде згідно графіку прийом громадян, проводить належну профілактичну роботу з підобліковим елементом, а головне, завжди готовий вислухати, порадити, допомогти. 

Протягом 2014 року жителі Кострина 17 разів зверталися у райвідділ міліції, їх звернення, згідно чинного законодавства, були зареєстровані в єдиному обліку райвідділу міліції. На території села у поточному році до адміністративної відповідальності притягнуто 4 громадян. 

Іван Сегеда відзначив гарну співпрацю органів місцевого самоврядування і міліції. 

Віктор Ребрей завжди відкритий до діалогу з населенням. Роботи багато, проблеми є, - каже Віктор Васильович, - але намагаємося у ході живого спілкування знаходити компроміси, в межах чинного законодавство вирішувати ті чи інші питання, аби наші громадяни дійсно почували себе захищеними. 
Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp