Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сумна писанка з шоколаду (ФОТО)

16 квітня 2014 р., 13:56

Незвичайну шоколадну скульптуру напередодні Великодня створив відомий ужгородський кондитер Валентин Штефаньо. Свій витвір майстер присвятив пам'яті героїв Небесної Сотні.

Ідея виникла після того , як побував на «закривавленому» Майдані - розповідає майстер.

«Всі думки були про події кінця лютого. Тому й захотілося , напередодні світлого свята Воскресіння, ще раз згадати про тих , кого вже немає з нами фізично , але , хотілося б , щоб їхні душі разом з нами розділили це свято. Ця робота , яку ми зробили з дітьми , з колегами цілком відповідає нашому внутрішньому стану , нашому настрою».

{g}

Шоколадна писанка не схожа на інші роботи Валентина Штефаньо , які відрізняються яскравими фарбами і позитивом. Цього разу домінував чорний шоколад. Арматура Майдану і залізні балки - ось головні декорації писанки з барикад. Свічка - як символ пам'яті. Три червоних квітки - символ життя.

Не змінив Валентин Штефаньо і своїй традиції - запрошувати інтернатівських дітей, які разом з ним беруть активну участь у створенні шоколадних скульптур.





uzhgorod.in

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp