Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові посилили охорону

1 серпня 2015 р., 13:45

Патрулів на вихідні побільшало

Міліціонери здійснюють посилене патрулювання вулиць м.Берегово. Вони несуть службу з 14.00 до 24.00 год. щоп’ятниці, суботи та неділі.

Основним завданням патрулів є забезпечення правопорядку, спокою та безпеки берегівчан та гостей міста. Аби у людей було відчуття присутності міліції та захищеності від будь-яких протиправних посягань.

Інструктаж для нарядів міліції, які задіяні до охорони громадського порядку, начальник райвідділу підполковник Микола Куриця провів перед адмінбудівлею Берегівської районної ради.

- Ми вибрали для інструктажу одне з найбільш людних місць Берегова, - каже Микола Куриця,- аби кожен громадянин міг на власні очі побачити та переконатися у готовності міліції до несення служби.

Контролювати порядок та спокій м.Берегова заступили з табельною зброєю та спецзасобами п’ять нарядів міліції. У кожної патрульної групи є свій чітко визначений маршрут. Правоохоронці обходять територію патрулювання і стежать, щоб на вулицях міста було спокійно та безпечно.

До патрулювання також долучаються і члени громадських формувань з охорони громадського порядку.



Берегівський РВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp