Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Іршавці відчувають себе захищеними

1 серпня 2015 р., 17:13

Міліціонери вийшли на понаднормове патрулювання

За рахунок особистого часу правоохоронці Іршавського райвідділу міліції несуть вже другий тиждень службу по охороні громадського порядку на вулицях міста.

Інструктаж особового складу т.в.о.начальника Іршавського райвідділу міліції підполковник Дмитро Антол провів на центральній площі міста. Керівник звернув увагу правоохоронців на суворе дотримання ними законності, ввічливому поводженні з громадянами, дотриманні заходів особистої безпеки. А також довів до підлеглих стан оперативної обстановки на території району.

На патрулювання на вихідні заступили слідчі, дільничні інспектори міліції, працівники карного розшуку. Кожному черговому наряду було визначено конкретні маршрути, об’єкти, на які насамперед потрібно звернути увагу під час несення служби.

З одним із патрулів вирушив на патрулювання журналіст місцевої газети «Нове життя» Василь Шкіря, аби побачити, як несуть службу правоохоронці. Патруль розпочав свою роботу з міського парку, де вечорами гуляють мами з малюками. Далі патруль пройшовся біля річки Іршавки, де хлопчаки ловили рибу. Правоохоронці нагадали дітям, що вже пізно і їм слід повертатись додому.

Біля будинку культури до патруля вийшов охоронник, який поцікавився, чому так багато на вулиці міліції. Правоохоронці заспокоїли пенсіонера і повідомили, що у місті все спокійно. А міліції так багато тому, що тепер по вихідних днях на вулицях будуть посилені патрулі.

Невдовзі до правоохоронців звернулась жінка-водій, яка попросила допомогти їй знайти потрібну вулицю.

Патрулювання закінчилось, коли стрілки годинника вже показували північ.

Журналіст Василь Шкіря каже, що люди, побачивши поряд із собою правоохоронців, відчувають себе більш захищеними і бачать реальні зміни в роботі міліції.

Т.в.о. начальника Іршавського райвідділу міліції підполковник Дмитро Антол підсумував результати роботи чергових нарядів, відзначивши патруль, який миттєво відреагував на звернення жінки і допоміг їй вгамувати нетверезого чоловіка.



Іршавський РВ УМВС



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp