Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Іршавська школа нарешті дочекалася капремонту (ФОТО)

5 серпня 2015 р., 18:05

Спортивна зала першої школи здана в експлуатацію разом із добудовою навчального закладу в 1968 році. Уже через 22 роки гостро постала необхідність ремонту підлоги у цьому приміщенні.

Тоді у 90-их роках паркет демонтували, а на його місце уклали нові дошки. Залишили також кам’яну висівку, яка слугувала для того, аби не утворювалася повітряна подушка. 

Силами техпрацівників школи протягом останніх 25-ти років поточний ремонт проводили вже двічі. Але на кінець минулого навчального року стан підлоги у спортзалі зовсім погіршився. Чимале навантаження та надмірна вологість у приміщенні через ґрунтові води пришвидшували руйнацію дерев’яного покриття. На прохання дирекції школи міський голова Степан Бобик ініціював спрямування коштів для проведення капітального ремонту підлоги.

 {g} 

Цю пропозицію підтримали міські депутати. Як ми інформували, з 28 липня проведено демонтаж старого покриття. За тиждень, 5 серпня підрядна організація приступила до влаштування бетонної основи. Як зауважив головний інженер ДП «Фортуна» Іван Яцканич, першим кроком у роботах буде укладання бетонної стяжки. Обов’язковим другим – стане гідроізоляція. Наразі це найголовніше, адже якщо зараз не дотриматися технології, то через кілька років дерев’яне покриття знову почне прогнивати. І врешті, фінальним етапом буде монтаж дерев’яного покриття.

 Закінчити роботи планують до початку навчального року. Про результати та завершення капітального ремонту підлоги спортивної зали повідомимо додатково.

Іршавська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp