Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Допомогти бійцям "Правого сектору", що наразі перебувають у лікарні, - в силах кожного

8 серпня 2015 р., 14:31

Волонтери Руху підтримки Закарпатських військових пропонують громаді долучитися до доброї справи

Про це на сторінці організації Руху підтримки закарпатських військових волонтер Галина Ярцева. Вона зазначає, що допомогти, тим, хто вижив на війні - необхідно! Проте, вибір - за кожним із нас.

До громади пані Галина звернулася такими словами:

Не впевнена, чи правильно чиню, але у жінки дуже часто відключаються мізки і працює лише серце + інтуіція. Так от, моє серце підказує, що залишити без допомоги правосєків, які зараз її потребують в обласній лікарні, особисто я права не маю. Бо знаю, де і як воювали ці хлопці. Все, що було після - в компетенції інших органів.Сьогодні важливо, що хлопці живі, а здоров"я ми можемо допомогти їм поправити. Якщо ви (громадо) погодитесь, то якусь частину коштів ми виділимо з волонтерської скарбнички. Гроші людські -персонально розпоряджатися ними я права не маю. Тому: лайки і коментарі. Не треба пояснень -просто : так чи ні! У понеділок, за підсумками вирішимо принципово чи виділяємо з волонтерської скриньки.

Володимир 08.08.2015 17:39 IP: 22.129.222.77
Так

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp