Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець в'їхав прямісінько в міліцейське авто

9 серпня 2015 р., 14:18

Експертиза засвідчила в крові водія іномарки 1,6 проміле алкоголю. На нього складено адмінпротокол за керування в нетверезому стані.

У ніч з 8 на 9 серпня працівники Перечинського райвідділу міліції виїхали на виклик. В селі Сімер сталася пожежа.

Прибувши в село, водій-міліціонер припаркував службовий автомобіль ВАЗ-2105 на узбіччі, й слідчо-оперативна група пішла на місце пригоди.

У цей час над′їхав автомобіль «Опель Астра», за кермом якого перебував 44-річний житель цього села. Водій іномарки, повертаючи назад, ударив міліцейську «п′ятірку». На машині пошкоджено водійські дверцята та бокове дзеркало.

Водія «Опеля» освідчено, в його крові виявили 1,6 проміле алкоголю. Складено відповідний адмінпротокол за ст.130 КУпАП (Керування ТЗ у стані алкогольного сп′яніння). Машину затримано на штрафмайданчик.

- Задаю запитання водію міліцейського авто: ви теж побігли документувати пожежу? – коментує подію начальник УМВС області Сергій Князєв. - Недбалість водія-міліціонера, котрий паркував службове авто, могла призвести до більш тяжких наслідків (добре, що міліціонери вийшли з машини). На дорозі безпечність неминуче призводить до біди. І не важливо, хто винен…

СЗГ УМВС України в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp