Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За гарне подвір’я закарпатець поплатився своєю свободою

17 квітня 2014 р., 15:07

Зловмисники викрали з підприємства, за сприяння сторожа, бетонні плити.

Житель Великого Березного захотів викласти тротуарною плиткою власне подвір’я. А таке задоволення, як відомо, дорого обходиться. Тож чоловік вирішив цю проблему по-своєму: запримітив на території одного з підприємств селища бетонні плити розміром метр на метр. Вирішив, що викласти своє подвір’я такими плитами і дешевше, і менше клопоту. Діло лишилося за малим: яким чином прибрати ті плити до рук? З тим і підійшов метикуватий чоловік до сторожа фірми. Останній за невелику суму грошей закрив очі на те, що четверо злодіїв, серед яких була і жінка, вночі на запряжений кіньми віз погрузили бетонні плити і вивезли їх «за призначенням». 

У дворі біля будинку злодія й знайшла крадені з фірми плити дільничний інспектор міліції Уляна Штефанович, коли здійснювала подвірний обхід у Великому Березному. Крадене повернуто власнику. Дана подія внесена слідчим райвідділу міліції до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 Кримінального Кодексу України (таємне викрадення чужого майна). Триває слідство у справі. 
Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp