Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці скаржилися на життя Князєву (ФОТО)

12 серпня 2015 р., 16:41

Під час прийому громадян

У вівторок на особистий прийом до начальника УМВС області полковника Сергія Князєва прийшло близько півсотні жителів краю. Кожен прийшов із своїми проблемами, вирішення яких міліцейський керівник узяв на особистий контроль.

 

Найбільше скаржників на роботу міліції було з Виноградівщини. Як наслідок, найближчим часом заплановано комплексну перевірку роботи виноградівської міліції.

- Я почув сьогодні на прийомі багато цікавої інформації, яка буде розглянута в ході комплексної перевірки роботи Виноградівського РВ УМВС. Ми запросимо на цю перевірку й громадських активістів краю, - прокоментував начальник УМВС області Сергій Князєв.

На особистому прийомі люди також просили сприяння у вирішенні своїх матеріально-побутових проблем. Так, вдова померлого пенсіонера ОВС пані Ганна з Ужгорода просила матеріальної допомоги.

Пенсіонер із Ужгородщини пан Михайло не задоволений ходом розслідуванням справи про крадіжку від нього зерна.

Пенсіонер ОВС пан Василь з Ужгорода просив вплинути на свого сусіда, з яким у нього конфлікт.
Жителька Виноградова скаржилася на свою невістку.

Де міліція може вплинути на ситуацію, очільник УМВС відразу давав відповідні доручення. В особистих питаннях радив людям, як себе вести в конфліктній ситуації. Кожного уважно вислухав і по можливості надав допомогу.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp