Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко нагородив державними відзнаками 207 військовослужбовців, 68 - посмертно

13 серпня 2015 р., 20:42

За вірність та мужність!

Президент Петро Порошенко підписав Указ "Про відзначення державними нагородами України".

Згідно з документом, "за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі" до державних нагород представлені 207 військовослужбовців, - повідомляє сайт Глави держави.

"З 207 нагороджених 164 - представники Збройних Сил, 26 - військові Національної гвардії та Міністерства внутрішніх справ, 6 - Служби безпеки, 11 - Державної прикордонної служби України. 63 бійці Збройних Сил та 5 - Міністерства внутрішніх справ відзначені нагородами посмертно", - зазначається у повідомленні.

Усі нагороджені відзначилися у боях за луганський і донецький аеропорти, в Іловайську, Семенівці, Степанівці, Красногорівці, Дебальцевому, Артемівську, Авдіївці, Нікішиному, селищах Луганському та Гранітному. Серед нагород, якими відзначено захисників держави: ордени Богдана Хмельницького ІІ та ІІІ ступенів, "За мужність" ІІІ ступеня, медалі "За військову службу Україні" та "Захиснику Вітчизни".


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp