Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачево: Чистий четвер? Нє, не чули... (ФОТО)

17 квітня 2014 р., 20:58

"Час Закарпаття" писав про захаращену ділянку в районі Росвигово, що сусідує із ошатною площею Героїв Майдану і про те, як чиновники переконували, що це остання захаращена ділянка в Мукачеві, та як обіцялися вичистити її до Пасхи.

Що ж, ось фотографії стихійного смітника, зроблені майже місяць тому 18.03.2014



і ось сьогоднішні 17.04.2014



Ви бачите різницю, бо ми - ні. Але в інспекції з благоустрою міста переконують, що "робота кипить". У вчорашньому коментарі «Часу Закарпаття» начальник інспекції з благоустрою міста Мукачева Олександр Бежевець повідомив, що в мікрорайоні Росвигово триває прибирання і так само комунальники мають наказ прибрати не ввірену їм, однак дуже засмічену територію біля фонтану, за колишньою "Багірою": "Дано завдання комунальним підприємствам виконати ті функції, які має робити Товариство з обмеженою відповідальністю "ІТВ Сервіс Плюс". Немає куди діватися, коли Пасха йде. Люди чомусь жалуються не на "ІТВ Сервіс Плюс", а на комунальні служби".

{g}

Сьогодні кореспондент "Часу Закарпаття" побував на росвигівському смітнику і помітив - нещодавно там горіли чагарники, однак сміття, яке було на звалищі місяць тому - там і залишилося. Ба більше того, ми спостерегли, що ця територія слугує не лише сміттєзвалищем, але й туалетом. З етичних міркувань доказів тому не публікуємо.

А за кілька метрів від цього свинства запрацював фонтан і дозрівають троянди 


 

"Час Закарпаття"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp