Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Донеччани "в суху" обіграли "Говерлу"

18 серпня 2015 р., 19:15

Хоча у першому таймі "говерляни" міцно тримали оборону

У матчі 3-го туру чемпіонату України U19 «Шахтар» здобув перемогу над «Говерлою».

У перших двох турах ужгородці очок не набирали, тоді як підопічні Сергія Ковальова здобули велику перемогу над «Іллічівцем» і поступилися в Олександрії місцевим однойменним клубу.

У першому таймі «гірники» безуспішно намагалися пробитися до воріт закарпатців, які відповідали швидкими контратаками. На 27-й хвилині у штрафній «Говерли» збили Владислава Бугая, однак пенальті суддя не призначив. А під завісу тайму Ігор Суханинський здійснив сольний прохід до воріт ужгородців, але удар форварда з кута воротарського припав у воротаря.

Після закінчення перерви «Шахтар» активніше заграв на флангах, і це відразу принесло плоди. Після прострілу справа Суханинський з близької відстані переправив м'яч у сітку. Ще через п'ять хвилин подача з того ж правого флангу від Артура Авагімяна призвела до другого голу: Бугай виграв верхову боротьбу у воротаря і захисника, а Євген Проданов, який вийшов на заміну, був першим на відскоку - 2:0.

«Гірники» заграли розкуто, створили велику кількість моментів для взяття воріт. На 83-й хвилині донеччани забили дуже красивий м'яч: після подачі Авагімяна з кутового захисник Іван Семеніхін в падінні завдав удару з льоту прямо під поперечину - 3:0.

Таким чином, «Шахтар» U19 здобув свою другу перемогу в сезоні, набравши шість очок. Ужгородці мають нуль в графі очок.

Чемпіонат U19. 3-й тур. 16 серпня 2015. Щасливе. Стадіон «Княжа Арена». +30 Градусів

Арбітр: Владислав Дорош (Київ)

«Шахтар» U19 (Донецьк) - «Говерла» U19 (Ужгород) - 3:0 (0:0)

Голи: 1:0 Суханинський (48), 2:0 Проданов (53), 3:0 Семеніхін (83)

«Шахтар»: Трещейко, Грачов, Семеніхін, Шевченко, Биков, Сеницький (Фурсов, 82), Гладченко (Проданов, 46), Якимець, Суханинський (Породько, 71), Бугай, Авагімян
Запасні: Романов, Чаговець, Запорощенко, Путря
Головний тренер: Сергій Ковальов
Тренери: Геннадій Орбу, Олександр Купальний

«Говерла»: Дядюк, Боднар, Минайленко, Гогерчак, Веждел, Лебідь (Машталір, 69), Дрозд, Рацин, Федак (Бобик, 53), Чізмар, Шпак (Галац, 55)
Запасні: Черепко, Антошин
Головний тренер: Валентин Слюсар

Попередження: Федак (10)

ФК "Шахтар"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp