Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Київ: Обстрілів на Донбасі стало вдвічі менше

20 серпня 2015 р., 12:45

Обстріли ведуться в основному зі стрілецької зброї.

У середу сепаратисти 67 разів порушили режим припинення вогню, в основному застосовують стрілецьку зброю, повідомляє прес-центр АТО.

"Двічі найманці застосовували артилерію, 15 разів міномети, 1 - реактивні системи залпового вогню, 65 - гранатомети і стрілецьку зброю", - йдеться в повідомленні.

Найбільшу активність сепаратисти проявляють на донецькому напрямку, зазначають силовики. "У середу з 18.00 і до опівночі противник практично постійно обстрілював з гранатометів, стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів позиції сил АТО в селищах Мар'їнка, Опитне, Піски. А близько 19.00 двічі з 82-мм мінометів вони обстріляли сили АТО в Красногорівці. Близько 21.00 і майже опівночі з озброєння БМП обстріляні позиції українських військових в Опитному", - йдеться в повідомленні.

На Луганщині близько 20.00 незаконні збройні формування обстріляли з гранатометів, зенітної установки українських бійців у селищі Щастя.

Поблизу Маріуполя о 18.05, з мінометів 82-мм калібру, була обстріляна Старогнатівка.

У четвер після півночі НЗФ продовжили вогневу активність поблизу Донецька, повідомляють військові.

У свою чергу, сепаратисти повідомляють про обстріл Петровського району Донецька напередодні ввечері. У ДНР також повідомляють, що збили український безпілотник в районі Донецька.

Також сепаратисти повідомляють про "різке загострення" на південному напрямку - обстріл в районі Приморського.

На луганському напрямку повідомляється про обстріл в районі Станиці Луганської. "Станиця Луганська чує страшний гуркіт. Українці ведуть мінометний обстріл з боку міста у бік позицій армії ВСН в районі пам'ятника "Князю Ігорю". Стрілецький бій", - йдеться в повідомленні.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp