Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За день ЗСУ 24 рази обстріляли на Донбасі - штаб

16 квітня 2016 р., 20:32

У напрямку Березового позиції сил АТО були обстріляні снайперами.

Протягом дня сепаратисти 24 рази обстріляли позиції українських військових на Донбасі, повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook."Незаконні збройні формування відкривали вогонь із мінометів в Авдіївці. 

Активно використовуючи кулемети крупного калібру, гранатомети і стрілецьку зброю, противник посилював інтенсивність обстрілів українських позицій. У промисловій зоні бойовики порушували режим тиші 7 разів", - сказано в повідомленні прес-центру АТО.У напрямку Березового позиції сил АТО були обстріляні снайперами.Крім цього, обстріли ЗСУ були зафіксовані в районах Гранітного, Станиці Луганської, Попасної, Новотроїцького, Луганського та Мар'їнки."За вказаний період бійці Збройних сил України вогонь не відкривали", - підкреслюють у штабі.Нагадаємо, що спеціальна моніторингова місія ОБСЄ встановила дві камери відеоспостереження з обох сторін лінії зіткнення - в місті Авдіївка (Донецька область) і на шахті "Жовтнева".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp