Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кафедра військової підготовки в УжНУ набирає студентів

24 серпня 2015 р., 11:44

Під час навчання будуть повністю відповідати умовам у військовому підрозділі

Навчання на кафедрі військової підготовки в УжНУ проходитиме на базі 128-ї бригади (Ужгород, вулиця Капітульна, 13), а практичні тренування проходитимуть на полігоні в Оріховиці Ужгородського району.

Як зауважив завідувач військової кафедри, полковник Василь Олійник, умови під час навчання будуть повністю відповідати умовам у військовому підрозділі: військова форма одягу, тренування, стройова підготовка. Після другого курсу навчання студенти протягом місяця на полігоні в Оріховиці навчатимуться керувати військовим транспортом та користуватися озброєнням. Після цього вони зможуть скласти присягу та отримати звання "молодший лейтенант запасу".

Вступати на навчання можуть всі студенти, які вже закінчили другий курс. Документи приймаються до 15 вересня. На навчання набиратимуть як хлопців, так і дівчат, загальною кількістю 140 чоловік, - інформує Голос Карпат.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp