Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

День Незалежності в Оноківцях святкували на велосипедах (ФОТО)

25 серпня 2015 р., 16:49

Святковий заїзд відбувся 23 серпня

На вихідних, 23 серпня, у Оноківцях відбувся патріотичний велопробіг з нагоди Дня Прапора та Дня незалежності. Учасників виявилося трохи замало, але всім було весело і цікаво. В рамках акції учасники на велосипедах, прикрашених у національній символіці проїхали вулицями рідного села з лозунгом «Слава Україні! Героям Слава!», співали гімн України, і отримували задоволення від чудового свята і погоди. Також побували на Оноківській ГЕС, де почули багато цікавого про створення, застосування, та взяли участь в екскурсії по території гідроелектростанції.

 

Опісля вело проїзду дітки прийняли участь у конкурсі "Моя Україна", в якому показали свою ерудицію та знання, а також познайомилися з відомим односельчанином М. Бабідоричем та його творчістю.

По завершенню свята всіх, хто приймав участь в вело заїзді на спортивному майданчику чекав солодкий стіл.
Кульмінацією стало підведення підсумків спортивної акції "В здоровому тілі - здоровий дух". Старші хлопці та юніори за місяць щоденних тренувань досягли значних особистих результатів, а найкращі ще й отримали винагороду.

Вітаємо переможців!!!
Велика вдячність усім, хто прийняв участь!!! А ми свою чергу, ГО «ГРЦ с. Оноківці» маємо надію, що така традиція стане щорічною.

Також з нагоди дня Дня Прапора та Дня Незалежності в сільському клубі відбувся концерт. В ньому взяли участь ансамбль «Марічка», дитячий хореографічний колектив «Сонечко», а також з вітальним словом виступив П. Машіка – сільський голова.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp